Oprema za hotele

Oprema za hotele
Otvarate hotel?
Ili renovirate već postojeći hotel?
Ono što čini Vaš hotel jedinstvenim i nezaboravnim je upravo hotelska oprema koju posedujete.
Nemojte gubiti vreme obilazeći Beograd u potrazi za pravom hotelskom opremom kad možete naći jednastavno i lako sve što Vam je potrebno uz našu pomoć.
Pogledajte spisak najopremljenijih firmi za prodaju opreme za hotele u Beogradu i kontaktirajte ih odmah.
Možda baš oni imaju sve što Vam je potrebno.
Uživajte u svom toplom domu i završavajte poslove iz Vaše fotelje!
Srećno!
ags-ugostiteljska-oprema-oprema-za-hotele

AGS ugostiteljska oprema

Novi Beograd, Surčinski put 16v +381 11 2260138
AGS oprema za hotele sa uspehom spaja iskustva iz proizvodnje i prodaje profesionalne hotelske opreme namenjene za sve tipove hotela.
Naša obaveza je da pratimo dešavanja na globalnom tržištu i da u skladu sa tim dešavanjima edukujemo naše kupce.
AGS oprema za hotele predstavlja pravi recept za sva rešenja koja su Vam potrebna da bi ste imali savremenu profesionalnu hotelsku kuhinju.
textil-oprema-za-hotele

Textil

Jagodina, Kraljevića Marka bb +381 35 232007
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD JAGODINA TEXTIL.
Tržišno iskustvo firme Textil d.o.o.
je na visokom nivou i osim prodaje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Nemačkoj naša intencija je pokrivanje i drugih zemalja EU kao i poboljšanje kvaliteta.
Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata firme Textildokaz je kvalitetnog poslovanja.
Dugogodišnja odanost Textila postojećim potrošačima naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda uspešnosti Textil doo.
Sa nama se lepše sanja...
Cenovnik
frigotherm-oprema-za-hotele

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 +381 11 3470850
OPREMA ZA HOTELE BEOGRAD FRIGOTHERM Eksluzivni smo zastupnik firme Končar iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme: šporeta, pečenjara, friteza, roštilja, kipera, kazana...
elekričnih i plinskih, program 900 i program 700, komplet program rashladne i neutralne opreme.
linea-milanovic-oprema-za-hotele

Linea Milanović

Beograd, Zvezdara, Vojislava Ilića 59 +381 11 2442070
OPREMA ZA HOTELE.
Opremanje hotela i proizvodnja nameštaja za hotele je proces koji zahteva dobro organizovan tim stručnjaka i arhitekata, fleksibilnu proizvodnju i vrhunske majstore, a za opremanje hotela veoma su vazni dobro organizovan proizvodni proces, kontrola kvaliteta i logistika.
Kompanija LINEA MILANOVIĆ se pored izrade Hi-End komadnog nameštaja bavi i projektovanjem i izradom nameštaja za opremanje hotela tj proizvodnjom nameštaja za hotele, kao i proizvodnjom elementa fiksnog enterijera po projektu od punog drveta i furniranog medijapana za hotele.
Mi nudimo apsolutni kvalitet po najboljim cenama za opremanje hotela nameštajem za hotele.
Naš nameštaj za hotele ispunjava sve tehničke zahteve koji se nameću pri opremanju hotela, kao i zahteve vezane za kvalitet materijala za opremanja hotela nameštajem za hotele.
Zahvaljujući fleksibilnosti naše proizvodnje, vrhunskim majstorima i timu naših arhitekata, u mogućnosti smo da odgovorimo na gotovo sve zahteve za opremanje hotela i za proizvodnju nameštaja za hotele - kako za sobe razlicite kategorije tako i za nameštaj za javne prostore hotela: lobije, lounge barove, recepcije itd.
Ponos naše firme u oblasti opremanja hotela predstavlja opremanje predsedničkog i diplomatskog apartmana hotela Hyatt u Beogradu ali i proizvodna nameštaja za opremanje mnogih drugih hotela od 3, 4 i 5*.
Oprema za hotele-2
Hotel ne može previše računati na dobru popunjenost, vraćanje gostiju, visoki reiting i uopšte budućnost poslovanja, ukoliko se ne namerava prilagoditi novim turističkim trendovima ili ako pak za njima debelo kasni. Svaki hotel koji želi što više gostiju, mora biti opremljen po poslednjim trendovima i svojom opremom zadovoljiti svoje goste. A jedan po jedan zadovoljni gost gradi dugoročnu reputaciju hotela. Gostiju ima svakakvih pa samim tim i svakakvih prohteva u toku boravka u vašem hotelu. Dobro opremljen hotel uvek je sprema da izadje u susret i najzahtevnijim gostima. Pored podrazumevane opreme, udobnih kreveta, obavezne internet konekcije, čistih i modernih kupatila, telefona, televizora, mini frižidera, kvalitetne posteljine i mekanih peškira, dobro opremljen hotel mora voditi računa i o drugim stvarima. Ne bi bilo loše da opremite svoj hotel sa sefovima za vaše goste, jer svaki čovek na svetu obožava sigurnost. Kako sebe tako i svojih dragocenosti. Sigurni smo da će makar taj sef da privuče nekolicinu gostiju da se odluče baš za vaš hotel. Osvetljenje ja takodje veoma bitno, pa bi najbolje bilo da gostu prepustite da sam upravlja osvetljenjem u svojoj sobi... Potencijatori svetlosti su svakako najbolje rešenje. I zapamtite da hotel ne čini samo kvalitetna i moderna oprema već i nasmejano i uvek ljubazno osoblje.
Back to Top